חוחית

חוחית

 

תפוצה: אירופה ואסיה.

זכר/נקבה: המסכה האדומה על ראש הזכר גדולה יותר, ועוברת את קו העין. הגוזלים הצעירים ללא מסכה וצבע גופם חום ובכנפיהם מתחיל להראות הפס הזהוב.

מזון: זרעים מתוך הקרקפות של צמחים קוצניים ממשפחת המורכבים.

החוחיות נמנות על האורחים הקבועים בצימר. הן מגיעות לרוב בזוגות לשתיה ורחצה בצימר. החוחיות מגיעות לצימר אחת לשעתיים בערך.

מידע נוסף אודות החוחית באתר ויקיפדיה

 

פרסומים נוספים על החוחית בצימר בגליל:

שתפו בכיף

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

פוסטים קשורים

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן