סבכי שחור כיפה

סבכי שחור כיפה

תפוצה: בארץ הציפור חולפת. נודד בסוף אוגוסט עד נובמבר וסוף פברואר עד סוף מאי. מצוי באירופה (לא בסקנדינביה וצפון רוסיה) ועד מרכז אסיה.

זכר/נקבה: לזכר כיפה שחורה המגיע עד לקצוות העליונים של עינו. אצל הנקבה צבע הכיפה חום כתמתם.

מזון: חרקים מעופפים, תותי עץ, זרעים ועלים.

הסבכי שחור הכיפה מרבה לבקר בצימר בקבוצות (בכל קבוצה יש יותר נקבות מזכרים) וניתן לצפות בו במהלך כל שעות היום ובתנאי שהוא לא נדד לו. הללו אוהבים מאוד לטבול בג'קוזי בקבוצות.

לפניכם פרסומים נוספים אודות סבכי שחור כיפה בצימר:

שתפו בכיף

פוסטים קשורים

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן