בולבול נהנה מפירות מורן החורש

הבולבול

תפוצה: מדרום טורקיה ועד לחצי האי ערב. הבולבול הוא הציפור הרביעית בתפוצתה בארץ.

זכר/נקבה: אין כמעט הבדלים בין הזכר לנקבה מלבד האישונים, אישוני הנקבה מעט אדומים לעומת אישוניו השחורים של הזכר. הבולבולים חיים בצמדים לא בהכרח של זכר ונקבה ובמקרים שכן לא בהכרח למטרות רבייה.

מזון: פרות קטנים וגדולים וחרקים.

זוגות בולבולים פוקדים את הצימר באורח קבוע מדי יום ולפעמים נוחתת בצימר להקה של כ 6 בולבולים ואז הבלאגן חוגג.

מידע נוסף אודות הבולבול באתר ויקיפדיה

פרסומים נוספים אודות הבולבול בצימר:

שתפו בכיף

פוסטים קשורים

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן